Internationale Incasso:

Internationale incasso waarbij lokale professionals u adequaat verder helpen!

Gedurende mijn carrière heb ikzelf veel incassozaken behandeld c.q. bemiddeld. Dit laatste in gevallen waar de debiteur in het buitenland gevestigd was. In al die jaren heb ik gemerkt dat er veel internationale incassopartijen zijn. Individueel werkende partijen danwel partijen welke deel uitmaken van een samenwerkingsverband.

Helaas merkte ik dat veel van die partijen toch niet de kwaliteit en resultaten bieden die ikzelf hoopte te krijgen. Laat staan dat deze dus goed genoeg waren voor mijn cliënten.

Incassozaken op nationale debiteuren valt onder mijn eigen dienstverlening, maar daar waar het gaat om internationale incasso blijf ik van mening dat dit (direct) thuishoort bij een partij die in de desbetreffende landen ervaren is en meteen de juiste lokale acties instelt. Geen onnodige vertragingen door eerst vanuit Nederland nog acties te initiëren. 

Met ingang van Augustus 2023 ben ik een samenwerking aangegaan met een zeer grote internationale partij, welke op een adequate wijze en tegen goede voorwaarden internationale incassozaken ter hand kan nemen. Met een gerust hart breng ik mijn cliënten dan ook met deze partner in contact. Enkele belangrijke statistieken:

  • Incasso in ruim 40 landen over de gehele wereld
  • Het wereldwijde gemiddelde succesratio is 79,3%
  • Behoud van uw klantrelatie middels het minnelijke incassotraject
  • Een pro-actieve benadering zonder juridische kosten
  • 24/7 online toegang tot uw incassodossiers

Ik informeer u graag over de mogelijkheden en voorwaarden en waar gewenst begeleid ik u bij de door u ingediende zaken. U bent en blijft daarbij voor wat betreft de internationale incassozaken gewoon de client van mijn partner.

Interesse in internationale incasso waarbij lokale professionals u adequaat verder helpen? Mail mij dan vandaag nog via info@legalenrisksolutions.nl of bel mij op 0031-6-44777076.