Introductie:

Een bevlogen juridisch, risk- en creditmanagement professional met jarenlange ervaring binnen het MKB!

Ik ben een bevlogen juridisch, risk- en creditmanagement professional met jarenlange ervaring binnen het MKB. Oplossingsgericht en uitgaande van het motto: don’t avoid risk, mitigate it (ga risico niet uit de weg, maar verklein het!). Een gedegen analyse van nieuwe relaties, het deugdelijk vastleggen van afspraken en het tijdig signaleren van problemen en het adequaat oplossen ervan maakt uw onderneming sterker en zorgt voor continu├»teit. Out of the box denken kan voorgaande tot een hoger level brengen.

Op deze webite vindt u alle diensten die ik zelf aanbiedt. Daarnaast bied ik u de mogelijkheid aan gebruik te maken van mijn gedurende diverse jaren opgebouwde connecties die diensten en/of producten aanbieden die direct gelinkt zijn aan de expertise gebieden waarbinnen ik actief ben. Indien U interesse heeft in die diensten kijk dan op mijn partnerpagina.

Ik breng u graag met hen in contact en waar nodig begeleid ik u ook in het verdere proces.