Legal & Risk Solutions Van der Veer werkt samen met een select aantal partners die elk actief zijn binnen hun eigen specialisme. Scroll naar beneden om per partner te lezen wat deze voor u kan betekenen.

              

 • Kredietinformatie (bedrijven)
 • Credit Management Software
 • Data Management
 • PolisManager

Voor meer informatie:

info@legalenrisksolutions.nl 

Zoals al door mij is aangegeven is het meer en meer van groot belang goed te checken met wie u zaken gaat doen. Niet alleen ter voorkoming van fraude maar zeker ook ter voorkoming van klanten die vervolgens niet aan hun (financiële) verplichtingen blijken te kunnen voldoen. Een goede check voor het begin van de relatie alsmede een goede doorlopende monitoring is dus raadzaam.

Mijn partner is reeds vele jaren actief op het gebied van (zakelijke) kredietinformatie. Informatie uit openbare bronnen (waaronder hte handelsregister) worden gecombineerd met onder meer real time betalingservaringen verkregen via netwerkpartners. Dit maakt de door hen geleverde informatierapporten betrouwbaar en een goede leidraad voor uw beslissingen.

Daarnaast kan CreditDevice een geavanceerde Credit Management Software leveren tegen een zeer scherpe prijs, waarbij alle aspecten betreffende risk- en creditmanagement geïntegreerd zijn.  Creditmanagement is daarbij geen one-size fits all meer, maar wordt afgestemd op de bij uw klanten behorende individuele risico’s. Een directe link naar hun eigen database (of die van een ander) helpt hierbij.

Indien U interesse heeft in kredietinformatie rapporten (in meerdere vormen) en/of de credit management software, neem dan contact met mij op. Ik zal dan zorgen dat u nadere informatie en waar gewenst een demonstratie krijgt.

Indien u nadere informatie wenst te ontvangen over de mogelijkheden en prijzen mail mij dan direct. Dit onder vermelding van uw bedrijfsnaam, naam contactpersoon, email en telefoonnummer. Dit onder vermelding van “Verzoek informatie kredietinformatie / Credit Management Software”.

 • Kredietverzekeringen
 • Zakelijke schadeverzekeringen

Voor meer informatie:

info@legalenrisksolutions.nl 

Een kredietverzekering verzekert de betaling van uw facturen. Blijft een klant in gebreke en betaalt hij uw nota niet, dan krijgt u de openstaande posten uitgekeerd door de kredietverzekeraar. Zo dekt u ongewenste risico’s (faillissement, liquidatie, wanbetaling) af en zorgt u voor een optimale kaspositie.

Er zijn diverse verzekeraars met veel verschillende dekkingsgraden, voorwaarden (‘kleine lettertjes’) en betalingscondities. Mijn partner, Profins (gerund door Natanaël Zijlstra, een professional met eveneens jarenlange ervaring binnen de kredietverzekeringswereld), vindt zonder twijfel de kredietverzekering die het beste past bij het risicoprofiel van uw bedrijf. Hij gaat uit van het devies: optimale zekerheid tegen zo laag mogelijke poliskosten!

Daarnaast kunt u bij Profins overigens ook terecht voor uw zakelijke schadeverzekeringen.

Neem nu contact met mij op zodat wij samen er voor kunnen zorgen dat u de beste oplossing krijgt! Stuur mij een email met uw bedrijfsgegevens, naam contactpersoon, email en telefoonnummer. Dit onder vermelding van “Verzoek informatie Kredietverzekering”.

 • Voorraadfinancieringen
 • Stapelfinancieringen
 • Overige bedrijfsfinancieringen

Voor meer informatie:

info@legalenrisksolutions.nl

Naast factoring (debiteurenfinancieringen) zijn er nog diverse andere financieringsvormen welke u kunnen helpen bij het verbeteren van uw werkkapitaal. Te denken valt onder meer aan voorraadfinanciering. Mitchel van der Palen is al geruime tijd actief binnen de financiele sector, waarbij zijn focus ligt op het regelen van diverse soorten bedrijfsfinancieringen. Daarbij kijkt Mitchel goed naar de behoefte die u als ondernemer heeft.

Indien u interesse heeft in nadere informatie betreffende de mogelijke bedrijfsfinancieringen, stuur mij dan een email met uw bedrijfsgegevens, naam contactpersoon, email en telefoonnummer. Dit onder vermelding van “Verzoek informatie Bedrijfsfinancieringen”.

     

 • Timemanagement Oplossing

Voor meer informatie:

info@legalenrisksolutions.nl

Structuur 2.0 helpt jou je dag zo te plannen dat je elke dag alles afkrijgt wat je jezelf had voorgenomen.

 

Stel je eens voor dat je meer geld kunt verdienen en tijd bespaart, doordat je nu en op de lange termijn volledig grip krijgt op je werkzaamheden. Structuur 2.0 leert je geen snelle oplossing via de talloze timemanagement tools die binnen 2 weken weer wegzakken, maar een lifetime oplossing, waardoor je aan het einde van jouw dag rust in je hoofd hebt, je taken afgewerkt hebt en dat je tijd hebt gecreëerd om meer klanten te helpen of nieuwe ideeën uit te werken die je al jaren op de plank hebt liggen.

 

Indien u interesse heeft in nader contact met Structuur 2.0, stuur mij dan een email met uw bedrijfsgegevens, naam contactpersoon, email en telefoonnummer. Dit onder vermelding van “Verzoek informatie Timemanagement Oplossing”.

 • Bedrijfsprocessen optimalisatie

Voor meer informatie:

info@legalenrisksolutions.nl

Naast het hebben van goede adequate bedrijfsprocessen (van verkoopafdeling tot creditmanagement afdeling) is het ook van belang om deze optimaal mogelijk te hebben ingericht middels de juiste middelen. Niet alleen de inzet van mensen is daarbij van belang maar ook de wijze waarop mens en syste(e)m(en) samenwerken. Met name bij midzakelijke en corporate ondernemingen kan het meer dan opportuun zijn de bedrijfsprocessen nader te bekijken en waar mogelijk (en soms zelfs nodig) te laten optimaliseren.

Coso by AROBS bv (www.coso.nl) is onderdeel van het beursgenoteerde en internationaal georganiseerde AROBS (www.arobs.com). Zij zijn gericht op software development en procesoptimalisatie. .

Het is daarbij hun overtuiging dat zij voor hun klanten de omgeving creëren waar iedere medewerker zijn potentieel benut en werk creatief en inspirerend moet zijn. Via hun merk FastPath Automation (www.fastpathautomation.com) ondersteunen zij uw automation journey door inzet van best-of-breed oplossingen voor Task & Process mining, Artifical Intelligence, Machine Learning, Low code en Robotic Process Automation (RPA).

Zij automatiseren repetitieve manuele handelingen voor vrijwel ieder bedrijfsproces of takenpakket en er zijn ook usecases beschikbaar. Hun werkwijze daarbij is dat ze hun kennis en vaardigheden aan u overgedragen -Outsourced-to-be-Insourced-.

Het effect van hun oplossingen en services is dat productiviteit, medewerkerstevredenheid, customer experience, kwaliteit en governance sterk toenemen. Dat houdt in dat niet alleen kosten dalen, maar ook opbrengsten groeien, de organisatie verder digitaliseert en wendbaarder wordt.

Indien u nadere informatie wenst over dit product van Coso by AROBS, stuur mij dan een email. Vermeldt daarin uw bedrijfsnaam,  naam contactpersoon, email en telefoonnummer. Dit onder vermelding van “Verzoek informatie bedrijfsprocessenoptimalisatie”.